Just Keep Movin

03-07-2024 12:39

Annemarie - mijn verhaal


Klik op afbeelding om naar haar website te gaan.

Ik weet als geen ander hoe het voelt om niet lekker in je vel te zitten en de controle over je lichaam kwijt te raken.

Als kind zat ik altijd boven de groeicurve op de basisschool, een stevig kind zoals ze dan zeggen. Ik ben altijd wel iets voller geweest en toen ik in 2012 ging samenwonen - met inmiddels mijn ex - kwam ik door de 'gezelligheid' in twee jaar tijd zelfs ruim 15(!) kg aan. HELP!

Na jaren van experimenteren met verschillende diëten en sportscholen, ontwikkelde ik een obsessie voor eten en een eetstoornis en zo leerde ik dat gezondheid en welzijn meer is dan alleen voeding en beweging. Ik heb hard gewerkt om zowel mentaal als fysiek weer lekker in mijn vel te zitten. En geloof mij ik heb enorm gestruggled.

Ik veranderde mijn levensstijl en daardoor voel ik me nu enorm fit en heb weer helemaal zin in het leven. Doordat ik zag wat een gezonde levensstijl voor mij heeft betekend, wil ik anderen ook helpen weer energiek, fit en happy in hun lijf te zitten.

Bron: https://justkeepmoving.nl/

Annemarie Oudenampsen (N.54).

Terug

Nieuws

  • 13-09-1843 00:00

    Trouwadvertentie uit 1843

    Op 13 september 1843 trouwden Francisca Johanna Oudenampsen (I.31) en Frederic Hendrik van Luijt, gepensioneerd 1e Luitenant, te Doesburg. Advertentie komt van de website www.cbg.nl en om de hele afbeelding te mogen zien moet je betalen ....  

<< 39 | 40 | 41 | 42 | 43

© 2019 Gert Oudenampsen

Mogelijk gemaakt door Webnode